sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevät, kauneus ja naishormonit


Vilkaisu peiliin. Iho saattaa olla talven jäljiltä samea, hiukset takkuiset ja olo muutenkin nuhjaantunut; niinkuin nyt voi "pipon" alla koko talven olleena olla. Aikuisella naisella voi myös hormonitasapaino heitellä erilaisista syistä. Silloin on hienoa, että voi löytää näihin asioihin jotain luonnonmukaista tukea elimistölle.




Tosi upeaa huomata, miten nopeasti ihon kuntoon ja pieniin ryppyihin ja juonteisiin on tullut apua eteerisistä öljyistä. Ensin laitoin ihovoiteen sekaan Frankincenseä, mutta nyt, kun se loppui, 
niin olen käyttänyt Elemiä. Ihana tuoksu ja niin hyväätekevän tuntuista iholle. Ihan tyttömäinen olo :)
 





Hormonitoiminnan tueksi olen nyt antanut keholleni EndoFlexia, Clary Sagea ja Progressence Phyto Plussaa, eli PPP:tä. Mieluummin sitä käyttää hyväntuoksuisia laadukkaita öljyjä tasapainottamaan oloaan ja eloaan, kuin synteettisiä valmisteita.





Hiukset tarvitsevat myös elinvoimaa näin keväällä ja varsinkin, jos hormonitasapaino on ollut huono, niin sitä enemmän hiuksista pitää huolehtia. Itse olen nyt laittanut shampoon sekaan (kun on vielä hajusteettomia tuotteita ajalta ennen Young Livingiä) Rosemarya ja Roman Chamomillea. Pyyhekuiviin hiuksiin ja erityisesti päänahkaan hieron Laventelia ja Cedarwoodia.




Näillä mennään nyt kevättä kohti ja nuorrutaan ja kaunistutaan ;)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti